Rådgivning

Skolen er så heldig å ha to fantastiske rådgivere. Disse er Ragnhild Høines, sosialrådgiver og Kjetil Egenberg, yrkes- og utdanningsrådgiver. Disse er tilgjengelige for elevene store deler av tida, og de sitter også i skolens innsatsteam.

Nyttige nettsider fra yrkes- og utdanningsrådgiver:

Her organiseres alle aktiviteter i faget utdanningsvalg. Elevene har brukernavn og passord for innlogging. VGS-dager, jobbdager, besøk på yrkesmesse blir organisert her.
Fra og med høsten 2020 blir det tilbudt tre nye utdanningsprogram på videregående skole. Nye tilbud på Haugaland VGS er: Frisør, blomster- og interiørdesign og Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Nytt tilbud på Åkrehamn VGS er: Salg, service og reiseliv. Oppdatert informasjon om nye og eksisterende utdanningsprogram finner dere på denne siden.
Dette er den nasjonale nettportalen for informasjon om utdanning og yrke, med oversikt over det norske utdanningstilbudet.
Nettstedet for å søke videregående opplæring. Siden er åpen for innsøking hvert år i januar og februar. MinID, som elevene trenger for å logge seg inn, blir sendt i posten desember/januar. Merka at elevens navn må stå på postkassen til folkeregistrert adresse.
Ved spørsmål om utdanning og ønske om veiledning i forbindelse med valget, kan rådgiver på skolen kontaktes.